Ljekarne Lukačin

O nama

Ljekarne Lukačin logoKRATKA POVIJEST

Prvu našu ljekarnu osnovala je magistra Ljubica Lukačin dana 02.03.1993. u Zagrebu, točnije u Markuševcu, na još uvijek istoj adresi - Markuševečka cesta 185.

Znalci podsljemenske zone znat će Vam reći gdje se Markuševec nalazi, no kako bismo Vam pobliže objasnili lokaciju, reći ćemo da je Markuševec smješten između Dubrave i znanog nam Mihaljevca.
Da biste bolje vidjeli lokaciju, slobodno pogledajte kartu gdje možete točno vidjeti smještaj naše ljekarne i kako doći do nas.

1995. osnivamo ljekarnu u zagrebačkom naselju Špansko, na adresi Drage Gervaisa 5-7. Otvaranjem nove i dodatne ljekarne postajemo ponosna zdravstvena ustanova.

Ponosni svojim radom i motivacijom za pružanjem što boljih usluga, osnivamo još dvije ljekarne. Ljekarnu Dubrava smjestili smo u naselju Dubrava, na adresi Ljubijska 67, a Ljekarnu Sesvete u Sesvetama, na adresi Sesvetska cesta 5.

 

DANAS I SUTRA

Danas naša zdravstvena ustanova broji ukupno četiri ljekarne, čiji educiran, stručan i ljubazan kadar stoji Vama na usluzi. Trenutno naša ustanova zapošljava 18 ljudi u dobro opremljenim ljekarnama.

Također, u mogućnosti smo Vam naručiti lijekove iz inozemstva, a za narudžbu je u bilo koju od naših ljekarni potrebno samo donijeti pravilno ispunjen liječnički recept koji nije stariji od mjesec dana.

Uz proizvode i usluge koje nudimo, organiziramo i različite događaje, od predstavljanja novih proizvoda pa sve do raznih akcija preventivnih testiranja (primjerice, mjerenje vitamina). Svi nadolazeći događaji objavljeni su na kalendaru aktivnosti naših ljekarni.

 

OSTALE INFORMACIJE

OIB - 98986410590

Žiro račun - 2360000-1101538413

Kontakt