Ljekarne Lukačin

Solgar proizvod mjeseca , popust 10 %

SOLGAR Omega 3 - ono što nam zaista treba

Solgar Omega – 3 nezasićene masne kiseline čine važan segment uravnotežene i pravilne prehrane. S obzirom da ih organizam ne može sam sintetizirati, smatraju se esencijalnim, te ih je potrebno unositi hranom. Da bi se postigla optimalna razina esencijalnih masnih kiselina, preporučuju se dva obroka masne ribe tjedno. Najbolji izvor EPA i DHA kiselina je riblje ulje, te plava morska riba kao što su losos, srdela, tuna i skuša.

Nažalost, današnja prehrana često je osiromašena omega-3 masnim kiselinama što ukazuje na potrebu za dodatnim unosom suplementacijom. Kod izbora dodataka prehrani neobično je važno obratiti pozornost na kvalitetu i čistoću pripravka.

Solgar Omega-3 je koncentrirani izvor ribljeg ulja, standardiziranog sadržaja  proizveden prema najvišim kriterijima čistoće i stabilnosti posebnim, zaštićenim postupkom pročišćavanja što osigurava potpunu odsutnost teških metala i nečistoća te visoku apsorpciju i iskoristivost proizvoda.

Sadrži visokovrijedne nezasićene masne kiseline EPA i DHA koje su neophodne za mnoge metaboličke procese kao i normalnu funkciju srca. Solgar Omega-3 je odličan izbor za sve koji brinu o svome zdravlju i optimalnoj biološkoj funkciji organizma, trudnice, dojilje te osobito za ranjivu populaciju s tendencijom kardiovaskularnog rizika gdje nutritivni unos od  250 mg EPA i DHA dnevno aktivno doprinosi normalnoj srčanoj funkciji.

 
 

Kontakt

Ukratko o nama

Ljekarne LukačinNaša zdravstvena ustanova broji četiri ljekarne, smještene u Gradu Zagrebu unutar četiri gradske četvrti. Ponosni smo na naš stručan, educiran i ljubazan tim ljudi te Vam stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe. Obratite nam se s povjerenjem.
saznajte više o nama