Ljekarne Lukačin

Tisana concentrata CM proizvodi dostupni u našim ljekarnama

TISANERIA biljni sastojci formulirani su i garantirani brendom Mességué Centre, imenom koje je generacijama označavalo blagostanje. Razni biljni ekstrakti posebno su formulirani za dijuretičku funkciju, te funkciju čišćenja i mršavljenja. Spravljeni su od Acqua San Bernardino, vode iz švicarskog izvora smještenog na 1600 m nadmorske visine. Stoga je moguće biljne ekstrakte očuvati nepromijenjenima i čistima, izbjegavajući svaku vrstu kontaminacije.

 

DOSTUPNO JE 5 AKTIVNIH MJEŠAVINA OD KOJIH SVAKA SADRŽI OD 9 DO 21 BILJKU. NJIHOVE SU FORMULE SPRAVLJENE TAKO DA BUDU VEOMA UČINKOVITE S NISKIM ALERGIJSKIM RIZIKOM.

Oni koji koriste biljne ekstrakte CM, koriste u potpunosti prirodne preparate koji sadrže samo medicinsko bilje i vodu, i ništa drugo. Nije korišten ni šećer, ni alkohol, a niti bilo koja vrsta konzervansa.Zato su oni tako savršeni za svaku vrstu dijete.

 
 

Kontakt

Ukratko o nama

Ljekarne LukačinNaša zdravstvena ustanova broji četiri ljekarne, smještene u Gradu Zagrebu unutar četiri gradske četvrti. Ponosni smo na naš stručan, educiran i ljubazan tim ljudi te Vam stojimo na raspolaganju za sve Vaše potrebe. Obratite nam se s povjerenjem.
saznajte više o nama