O nama

Prvu ljekarnu Lukačin osnovala je danas umirovljena magistra farmacije Ljubica Lukačin uz nesebičnu podršku supruga Dragutina Lukačina. Prva ljekarna otvorena je 02.03.1993. u Zagrebu, u mjestu Markuševec. Svojim nesebičnim radom i predanošću poslu, stekli smo povjerenje i naklonost mještana što je omogućilo da tijekom godina rada proširimo djelatnost na nekoliko lokacija i tako steknemo status zdravstvene ustanove.

Danas je ZU Ljekarne Lukačin prerasla u pravi obiteljski posao, te broji ukupno pet ljekarni, na području Markuševca, Dubrave, Španskog, Sesveta i Sesvetskog Kraljevca.

S ciljem da Vam u svakom trenutku pružimo najbolje od ljekarničke usluge, volimo napomenuti da se naš stručni tim redovito educirao najnovijim trendovima i znanstvenim otkrićima koji se tiču zdravlja i dobrobiti svakog čovjeka.

Imajući na umu individualne potrebe modernog čovjeka nastojimo Vam u svakom trenutku stajati na raspolaganju, pa nam se slobodno obratite – rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice ili podijeliti besplatan savjet kako bi Vam olakšali trenutke bolesti, kako bi skupa poradili na poboljšanju Vašeg zdravlja i vitalnosti.

Iako smo svi svjedoci užurbanog načina života, moramo napomenuti da nam je posebno bitan osobni kontakt s pacijentom i uvijek nam je drago kada nam se u ljekarni osobno obratite i zatražite savjet. Ovaj pristup je možda od najvećeg značaja među starijom populacijom koja traži sigurnost i snalaženje u mnoštvu noviteta suvremenog svijeta.

Ono što treba naglasiti je da kod nas možete naići na mnoštvo dodatnih ljekarničkih usluga, kao što su mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa, pregled vlasišta, dermatološki pregled kože, praćenje i kontrola bolesti poput astme, visokog krvnog tlaka, povišenog kolesterola, procjene rizika od metaboličkog sindroma itd.

No, ono čime se posebno ponosimo je naša stručnost na području fitoaromaterapije. Budući da zadnjih godina intenzivno radimo na usavršavanju ovog područja; kod nas možete pronaći koncentrirane ekstrakte pojedinih biljaka koje se koriste u prevenciji i terapiji najrazličitijih bolesti. Svi koji su isprobali ovaj način liječenja, složit će se da je prirodna pomoć možda „spora“ no izrazito učinkovita s vrlo malo ili gotovo bez nuspojava.

Od nedavno smo uslugu proširili na web-trgovinu. Iako kupnja ovim putem nikako ne zamjenjuje posjet liječniku ili savjetovanje s ljekarnikom, moramo se složiti da štedi vrijeme.

Ukoliko pojedini lijek ne možete pronaći na našem tržištu, slobodno nas kontaktirajte, lijek ćemo pokušati nabaviti u što kraćem vremenskom periodu.

Ljekarne Lukačin (www.apoteka.hr) prijavila je prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta, Hrvatskoj agenciji za lijekove i medicinske proizvode, Ksaverska cesta 4, 10000 Zagreb, https://www.halmed.hr

Zdravlje svakog pojedinca naš je interes, stoga nam se obratite s povjerenjem, jer „zdravlje nije sve ali bez zdravlja sve je ništa“.