Blog

08.11.21

Mali priručnik za suvremenog muškarca

Mali priručnik za suvremenog muškarca

Zdrave životne navike i način života od esencijalne su važnosti za održavanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja. Svakodnevni emocionalni, tjelesni i poslovni stres kojem smo izloženi ima ogroman utjecaj na naš imunitet i cjelokupno zdravlje.

Posljednjih godina studeni se obilježava puštanjem muških brkova, a time se povećava svijest o raku prostate, te o zdravlju muškaraca općenito.

Muškarci često ne pridaju toliko važnosti brizi o sebi i svojem zdravlju pa se kao posljedica javljaju kronični umor, pad imuniteta, ukratko - negativni utjecaj na cjelokupno zdravlje.

Zato smo pripremili mali priručnik sa (testiranim) savjetima koji će svakom suvremenom muškarcu pomoći da očuva imunitet te održi zdravlje i vitalnost tijekom cijele godine.

pročitaj više

02.04.21

ASTAKSANTIN – Anti-age 21. STOLJEĆA

almagea_sunlove_skin_plus

Dodatak prehrani Almagea® SUNLOVE SKIN+ sadrži sastojke sa snažnim antioksidacijskim djelovanjem koji štite stanice od štetnog utjecaja slobodnih radikala. U samo jednoj kapsuli nalazi se moćna kombinaciji antioksidansa: prirodni astaksantin (6 mg), vitamin E, selen, koenzim Q10 i lutein koji sinergijski djeluju s visokovrijednim biljnim uljima u svrhu očuvanja zdravlja cijelog organizma.

pročitaj više

27.01.21

Kurkumin i vitamin D - partneri u eri pandemije COVID-19

kurkumin

Boriti se protiv novonastalih virusa uvijek je golem izazov, kako za cijelu znanstvenu zajednicu, koja nastoji što prije razumjeti mehanizam kojim ovaj virus uzrokuje komplikacije, tako i za naš vlastiti imunološki sustav koji se mora suočiti s njime. Osim onih epidemioloških, dodatne mjere koje možemo provoditi kako bismo suzbili simptome COVID-19 bolesti su davanje potpore vlastitom imunitetu, u prvom redu brigom za sebe kroz pravilnu prehranu, odmor i unos vitamina, minerala i prirodnih spojeva koji su u službi zdravlja.

pročitaj više

09.01.21

Zdrava i njegovana koža ispod zaštitne maske

zastitna-maska

Stanje i izgled kože odraz je onog što se događa u tijelu. Koža je naš najveći organ te nikako ne bismo smjeli zanemariti signale koje nam često šalje (akne, alergijske reakcije, suha koža…).

pročitaj više

24.10.20

Kako ojačati imunitet i reći STOP Covid-u?!

     

kako-ojacati-imunitet-i-reci-STOP-Covid-u

Covid 19 zarazna je bolest čije širenje se sprečava izbjegavanjem zaraženih osoba i pridržavanjem epidemioloških mjera. Održavanje zdravog imunološkog sustava je ključno kod prevencije infekcija i bolesti. Odabir zdravih životnih navika važno je za jačanje imunološkog sustava.

pročitaj više

16.10.20

Vitamin C u dermatologiji - Kako prepoznati dobar proizvod s vitaminom C i da li je namijenjen Vama?

vitamin-c-proizvodi-za-kozu-krema-serum

Vitamin C, također poznati kao askorbinska kiselina jedan je od najpopularnijih komponenata seruma, tonika i krema za njegu lica današnjice.

pročitaj više