Trending proizvodi

Personalizirane brend stranice

Kako koristiti kreme za sunčanje i što je SPF?
21-08-2023

Kako koristiti kreme za sunčanje i što je SPF?

Kreme za sunčanje, proizvodi za samotamnjenje, SPF kreme za lice i tijelo najtraženiji su proizvodi za zaštitu od sunca tijekom ljetnih mjeseci, a ponekad i tijekom zimskih mjeseci (skijanje i sl.) 

pročitaj više

07-03-2022

Sezonsko ispadanje kose – mit ili istina?

sezonsko_ispadanje_kose

Mnogi ljudi počinju primjećivati ​​značajan gubitak kose u kasnu jesen, osobito u listopadu i studenom, zbog čega vjeruju da bi gubitak kose mogao biti sezonski.

Otprilike u ovo doba godine mnogi muškarci i žene - žene posebno - postaju svjesni da se tijekom pranja ili češljanja gubi više kose nego inače. Nakon pomne analize švedski su znanstvenici potvrdili da je gubitak kose doista sezonski.

pročitaj više

08-11-2021

Mali priručnik za suvremenog muškarca

Mali priručnik za suvremenog muškarca

Zdrave životne navike i način života od esencijalne su važnosti za održavanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja. Svakodnevni emocionalni, tjelesni i poslovni stres kojem smo izloženi ima ogroman utjecaj na naš imunitet i cjelokupno zdravlje.

Posljednjih godina studeni se obilježava puštanjem muških brkova, a time se povećava svijest o raku prostate, te o zdravlju muškaraca općenito.

Muškarci često ne pridaju toliko važnosti brizi o sebi i svojem zdravlju pa se kao posljedica javljaju kronični umor, pad imuniteta, ukratko - negativni utjecaj na cjelokupno zdravlje.

Zato smo pripremili mali priručnik sa (testiranim) savjetima koji će svakom suvremenom muškarcu pomoći da očuva imunitet te održi zdravlje i vitalnost tijekom cijele godine.

pročitaj više